top of page

Kontorfællesskab

eksperimenter i Symbiosehusene

Visionen omkring Symbiosehusene er at danne nye fællesskaber på tværs af kontorbygningen og boligerne på taget, men også fællesskaber mellem Symbiosehusene og lokalområdet. Disse forbindelser ønsker vi allerede at etablere nu, så derfor omdanner vi i forsommeren 2021 nogle af lokalerne i erhvervsbygningen til et mangfoldigt og grønt kontorfælleskab, der kan benyttes af områdets beboere.

Symbiosehusene er et bæredygtigt byggeri, og det ønsker vi også at kontorfælleskabet skal bære præg af.  Derfor har vi recyclet en stor del af inventaret til kontorfællesskabet - uden at gå på kompromis med kvaliteten. Symbiosehusene er et bevis på, at bæredygtighed ligger i at se mulighederne i det, der allerede eksisterer. Derfor er en del af kontormøblerne overskydende inventar fra Wihlborgs andre erhvervsejendomme. Disse kontormøbler blander vi med både nyt og andet genbrug. Vi ønsker, at det grønne er til stede i kontorfællesskabet; derfor placerer vi planter i mobile kasser, som kan dele rummet op på forskellig vis.

Kontorfællesskabet forventes at kunne tilbyde op til 20 kontorpladser til interesserede i lokalområdet, og adgangen til kontorfælleskabet kommer til at foregå via din smartphone, hvor du får tildelt egen bruger. Som lejer i kontorfælleskabet får du adgang til et tilhørende køkken, et loungeområde, toiletfaciliteter og ikke mindst et nyt fagligt fællesskab.

Kontakt

Vil du være en del af Symbiosehusenes kontorfællesskab eller ønsker at høre mere, så kontakt:

eller 

+45 28 14 79 05

Hold dig opdateret her!

Så snart at vi er klar til at invitere jer indenfor, opdaterer vi siden her med informationer om, hvordan du bliver en del af kontorfællesskabet.

bottom of page