top of page
Erhverv Anker

Erhverv

de 4 elementer

Fra erhverv til blandet by

Når boligarkitektur begynder at skyde op i et industrikvarter, ender det ofte med, at industrien langsomt forsvinder. Symbiosehusene gør op med den udvikling og bevarer erhvervet. De eksisterende kontorbygninger fra omkring 1980 bliver en del af byggeriet, fordi Symbiosehusene ønsker at skabe en blandet by med plads til mere og flere.

 

I stedet for at rive en velfungerende bygning ned, tilføjes den flere funktioner; dét gør alle parter til vindere. Selv om erhvervsejendommen bliver bevaret, får den en opgradering, der skaber harmoni med dens nye liv og identitet.

Fortsættes herunder

Mere end et kontor

Tilføjelsen af boliger og urbant landbrug på taget giver unikke muligheder for dem, der driver erhverv i Symbiosehusene. Kontorerne vil blive en del af et større og grønnere fællesskab blot et par etager højere oppe. Møder og frokostpauser kan rykkes op i det store fælleshus eller ud på den solrige terrasse. Ønsker man et helt særligt mødested, hvor det føles som at sidde under åben himmel, kan folkene fra erhvervet benytte væksthuset, der er placeret overfor fælleshuset. Ud over fællesarealerne på taget er der endnu flere fællesskaber i støbeskeen. Enkelte lokaler i erhvervsejendommen forventes omdannes til bl.a. et kontorfælleskab og et fitnessområde med omklædningsfaciliteter.

 

Driver man erhverv i Symbiosehusene, bliver man en del et nyt kontormiljø, som skaber forbindelse til flere fordelagtige funktioner. Symbiosehusenes fællesarealer danner gode betingelser for en anderledes arbejdskultur, hvor man kan gå på opdagelse i de blandede fællesskaber og funktioner.

Læs mere om et af vores andre elementer!

bottom of page