top of page
URBAN-POWER-SYMBIOSEHUSENE-07-Facade-192

FAQ

Her kan du finde svar på dine spørgsmål

 • Hvornår går byggeriet i gang?
  Byggeriet af Symbiosehusene er pt. sat på hold midlertidigt og afventer afklaring på boligmarkedet. Følg med allerede nu! Vi er i gang med en masse spændende eksperimenter, som du kan blive en del af eller blot læse mere om.
 • Hvor lang tid vil arbejdet vare?
  Byggeperioden for Symbiosehusene forventes at løbe i et år, med indflytning af nye beboer et år efter opstart. Følg de kommende byggeaktiviteter her på siden.
 • Hvordan påvirkes de eksisterende erhverv i bygningerne?
  For at mindske generne for de eksisterende brugere af bygningerne anvender vi moduler, som hurtigt kan sættes op, hvilket betyder mindre bygningsarbejde. Byggepladsen oprettes på et udsnit af parkeringspladsen og bag ved selve bygningen. Arbejdet på taget vil foregå i etaper, hvor konstruktionen forberedes og gøres klar til montering af de nye huse. Støjende arbejde vil primært foregå udenfor normal kontortid og i de tidlige morgentimer.
 • Hvordan kan man blive kontorlejer i Symbiosehusene?
  Kontakt Wihlborgs udlejningskonsulent Neno Dragojevic: neno.dragojevic@wihlborgs.dk +45 31 69 99 61
 • Hvordan kan man blive kontorlejer i Symbiosehusene?
  Hvis du ønsker at blive kontorlejer i Symbiosehusene, så kontakt Wihlborgs udlejningskonsulent Neno Dragojevic: neno.dragojevic@wihlborgs.dk +45 31 69 99 61
 • Hvor mange boliger bliver der bygget?
  Symbiosehusene forventes at bestå af omkring 60-80 boliger. Størrelserne på boligerne varierer fra mellem 30 til 80 kvadratmeter. Læs mere om boligerne her.
 • Hvornår kommer boligerne til salg?
  Information omkring salg eller leje af boligerne i Symbiosehusene afventer beslutning om opstart af byggeriet. Følg med på siden, hvor vi opdaterer med informationer om, hvordan man kan blive en af Symbiosehusenes fremtidige beboere.

Kontakt

Fandt du ikke svar på dine spørgsmål er du velkommen til at kontakte os

eller 

+45 12 34 56 78

bottom of page