top of page
  • Forfatters billedeMartin Dagnæs

Nu er Symbiosehaven officielt åbnet

Nu er testhaven til Symbiosehusene endelig etableret og officielt åben. I sidste weekend holdt vi workshop, hvor der blev plantet og sået i stor stil. Vi havde inviteret naboerne i lokalområdet til at komme og hjælpe med at så og plante de forskellige urter og spiselige planter.


I haven er der blevet plantet forskellige kål, tallerkensmækkere, squash, majs, stangsalat, samt tre forskellige slags radiser, porre, tomater, chili og masser af krydderurter. Der er ved at blive udarbejdet skilte til de forskellige planter og urter, så man nemmere kan se det store udvalg. Fundamentet til drivhuset er ligeledes blevet etableret, og vil blive monteret inden længe.


Der er blevet sat borde og bænke op, så kig endelig forbi med en picknick kurv og nyd et måltid mad eller blot en kop kaffe. Du kan også plukke lidt urter til en kop grøn te.


Området bliver fremover en lille grøn oase og vi glæder os til at se den vokse, så Wihlborgs køkken på Hørkær også kan få glæde af den. Testhaven er et forsøg inden vi en dag forhåbentligt får mulighed for at etablere den på taget af ejendommen.
59 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page